klinikken

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening – Din garanti for professionel psykoterapi af høj kvalitet.

Klinikken er beliggende i moderne lyse lokaler centralt i Lyngby. Klinikken ligger øverst oppe på 1. sal. i en ældre etageejendom fra 30erne. Den er ombygget for 2 år siden, og fremstår topmoderne. I indretningen af klinikken, er der skabt et personligt miljø til dit terapiarbejde. Et terapimiljø, der er hyggeligt, roligt og afslappet.

Indretningen er hyggelig og med til at give et roligt udtryk og et godt miljø at arbejde i. En atmosfære som gør det terapeutiske rum personligt uden, at tage opmærksomheden fra det terapeutiske arbejde.

Lyngby Samtaleterapi tilbyder dig mulighed for fordybelse og et trygt sted, hvor du kan udforske og opdage nye sider af dig selv i samarbejde med en professionel terapeut, hvor fagligheden er i top og forudsætningerne bag metoderne er, at de skal være evidensbaseret.

Der er kort afstand til offentlige transportmidler og gratis parkering helt tæt på klinikken.

Klinikken – faglighed og udvikling

Det kræver høj faglighed, at skabe et hjælpsom og meningsfuldt fokuseret terapeutisk samtaleforløb i et fortroligt rum, hvor der er plads til at undersøge og arbejde med terapeutiske problemer, tanker, følelser og smertefulde oplevelser.

Lyngby Samtaleterapi praktisere terapi af høj faglig kvalitet med fokus på den gode behandling, der er forankret i en kognitiv-, udviklings-,  personlighed-, social- og neuropsykologisk forståelse og målrettet din konkret problemstilling.

Klinikken fungere som et videnscenter, og gør udelukkende brug af anerkendte, videnskabelige og dokumenterede terapeutiske metoder, der er valideret og forankret i videnskabelig teoriforståelse.

Min viden og kompetencer opdateres løbende via videre- og efteruddannelse, kurser, seminarer og supervision.

Lyngby Samtaleterapi efterlever Dansk Psykoterapeutforenings etikregler.

Lyngby Samtaleterapi, Lyngby Rosenvænge 31, 1. th., 2800 Kongens Lyngby, Telefon +45 91 92 29 83